Welkom

De mobiele pagina Consult-helderziende.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Safoera

Helderziende Safoera

Helderziend  -  Kaartleggen  -  Intuitief     0909 1919 -     0903 416 42

Safoera - PIN 2850

Helderziend - Kaartleggen - Intuitief

Bel helderziende Safoera op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 42

Ik ben Safoera, een helderziende die meer hoort dan wat je met woorden kan vertellen. Ik voel de energie en spanning in je stem en woorden en kan deze voor je vertalen naar logische gevoelens en antwoorden. Indien je dat wilt, en soms om het gesprek op gang te helpen of een bepaalde richting te geven, leg ik ook verschillende spirituele kaarten. Voor het verwijderen van mentale blokkades help ik u met de krachten en ervaring die ik heb mogen ontvangen van mijn gidsen. Of het nu gaat om de liefde, contact met een dierbare overledene, werk of andere levensbepalende gebeurtenissen, ik kan je helpen. Bel me een keer, of doe een fotoreading of kaartlegging. Veel liefs, Saffie.

Getuigenissen Safoera

Voor het eerst heb ik Safoera mogen spreken, wat een ervaring. Recht door zee, eerlijk en direct, een mens naar mijn hart. We zitten op dezelfde golflente en dat voelt goed. Wat zij voelde en vertelde zonder te weten van de situatie was raak en dan val je stil. Het klinkt nog na en dat heb ik niet snel. Heel veel dank!

Ineke

Safoera is een bijzonder en krachtig medium, heb haar nu een aantal malen gesproken en ze slaat steeds weer de spijker op z`n kop, en haar voorspellingen komen stuk voor stuk uit.
Dank je wel, Loes.

Loes

Dag Safoera,
Dank voor het mooie gesprek.

Anneke

Je bent direct en zeer lief Safoera. Ik heb met klapperende oren na je geluisterd en kon alleen maar zeggen ja klopt inderdaad. De tranen vielen als een waterval bij me, omdat je mij zo geholpen heb dat heb ik nooit meegemaakt iemand die zo precies is. Dank dank dank en bel je gauw weer. Dank je wel
Liefs valery

Valery

Lieve Safoera,
Ik heb je van de week gesproken. Zo blij dat mijn geduld beloond is je te spreken. Je had het meteen door waar en wat er allemaal mis is en wat voor veranderingen er zullen aankomen. Maar dat ik uiteindelijk bepaal. Je bent een heel
Oprecht mooi persoon, geduldig niks wat te veel wat ik vroeg. Ik bel je heel gauw. Dankbaarheid avy

Avy

Lieve Safoera, U heeft mij al zo vaak geholpen en elke keer kwam u met voorspellingen die uitkwamen. Van een brief van mijn werk, tot geld dat zou komen en ja dan belde ik u weer voor de liefde en u bleef volhouden dat het goed zou komen. Ik had alle vertrouwen in u. Ook dat is uitgekomen, geduld is een schone zaak. Dank u wel lieve Safoera.

Rheina

Lieve Safoera, bedankt voor je reading over mijn zoon.
Alles klopte wat je zei.
Ik hou je op de hoogte over de vooruitgang.

Shar

Oprechte dank vanuit mijn hart
Safoera.
Wederom een consult met zeer veel rijke inzichten. Dank dat je mijn gevoel hebt bevestigd en structuur hebt aangebracht in de huidige situatie en toekomstvoorspellingen. Ik vind je echt een topmedium. Suze.

Suze

Safoera is een topper al jaren goede begeleiding en goede voorspellingen die uit komen

Ashley

Safoera,ik heb al vele mediums gebeld maar jij voelde mij direkt aan en je kon je vinger op de wonde leggen, je geeft de dingen aan die jou worden ingegeven op een rustige manier, is er iets die je nie kan meegeven dan ben je daar eerlijk in zo kan men direkt een andere vraag stellen zodoende weet men wat men wou weten wanneer het gesprek gedaan is ik zal je zeker nog bellen, dankje Esma.

Esma

Lieve Safoera,
Dank u wel voor de inzichten! Je zat met alles er juist op! Ik ga u advies opvolgen! Dank je wel

Sarah

Lieve Safoera, wat een energie, wat een mooi gesprek! Ik hoop je snel weer te spreken om je te vertellen hoe het allemaal geƫindigd is, of moet ik zeggen: beginnen?

Selene

Hai Safoera dankjewel voor je consult. Ik viel weg. Je reading was top! Klopt als een bus. Nu wachten op het verrassingsmoment. Waarheid zal boven water komen. Ik zal je op de hoogte stellen wanneer het zover is.
Grt L. Denk dat je wel weet wie ik ben.

L.

Dag Safoera,
Ik was verbijsterd wat u mij allemaal kon vertellen over de persoon waar ik voor belde.
Het is inderdaad uitgekomen nu, u had het juist.
Liefs Mandy.

Mandy

Ze pakte het heel goed op, de dingen die ze zei klopten allemaal. Hoop dat de voorspelling uit gaan komen, zal heeeeel blij zijn!

Dit medium is met afstand de beste die ik tot nu toe gesproken heb over de problematiek waar ik nu inzit.

Anne

Dank je wel Safoera voor je reading. Ook gerust geworden qua werk.
Groeten Res.

Res

Supermooi reading gehad en heb je ook notabene vh 1 gesproken, man wat ben jij goed zeg en ik heb een supergoeie klik met je, we hebben t over alles gehad en denk eigenlijk 1000 % zeker dat t universum mij echt naar je toe heeft gestuurd, ik ga je deze week weer effe contacten, iig heb een kaarsje voor je gebrand als dank lieve schat.

Gr.

Happy girl

Happy girl

Wow wat een consult...wat een power heeft Saffie en ze zat er echt bovenop. Gewoon keiharde realiteit en maakt het gewoon niet mooier dan t is. Jammer dat het nu zo is maar ik weet wel waar ik aan toe ben. Tot gauw Saffie X.

Anoniem

Safoers.Top consult heel tevreden. Wat je gezegd hebt is vorige week uitgekomen, helemaal happy. Topper ben je dikke knuffels Amy.

Amy

Bij deze wil ik een bericht plaatsen voor Safoera. Ik heb haar hulp gevraagd en ik voel eindelijk dat er een einde komt aan een moeilijke situatie. Ik heb alle vertrouwen dat het nu goed komt. Omdat ze echt goed werk levert. En, ze is lekker direct, eerlijk en geeft me ook een schop onder me kont. En dat kan ik niet van iedereen accepteren haha... Ik voel dat ik het helemaal uit handen kan geven en kan ontspannen en mijn ding doen. Ik voel in de energie dat er mega veel gebeurt en verandert. De opschoning voelt aan alsof de energie weer Crystal Clear wordt. Het is een operatie. Maar zij is een kei in wat zij doet. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn wat de uitkomst ook zal zijn tussen ons. Ik bel je weer wanneer het de bedoeling is. Liefs x

Wendy

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Safoera

PIN 2850

Dit is de profielpagina van helderziende Safoera. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven